Professionele frituren op feesten en evenementen.

Gratis offerte

Frietkraam.be
Frans - Rita

Gsm Frans: +32 (0)475 63 73 36

Mail: devynck.frans@proximus.be


Frietkraam of mobiele frituur aan huis

Het is een bijzonder leuke manier om eens een mobiele frituur aan huis of op locatie te laten komen. Gegarandeerd succes, ook bij de buren. Uw feest gaat niet onopgemerkt voorbij!!

Wist U trouwens dat U bij ons géén vaste kost en géén huurprijs moet betalen voor het huren van onze mobiele frituren?

Wij hebben in de loop der jaren een geweldige reputatie opgebouwd met enkel de beste frietjes en een uitstekende service!

FRITUUR EN SNACK FORMULE

Menu 1
Verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, een frikandel, een kipcorn, een vleeskroket, een broodje dubbele hotdog met groentjes en diverse extra’s.
~~
Menu 2
Verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, een frikandel, een kipcorn, een vleeskroket, een broodje (veggie) hamburger met sausje en divers beleg. (kaas, sla, wortel, geroosterde uitjes)
~~
Menu 3
Verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, een frikandel, een kipcorn, een vleeskroket, krokant gebakken kiploempia’s met zoetzure saus.
~~
Menu 4
Mix van menu 1, 2 en 3 met verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, frikandel, kipcorn, vleeskroket en waarbij broodjes hotdogs, broodjes (veggie) hamburgers en kiploempia’s beschikbaar zijn.

Aanbod: huisbereide stoofvleessaus is voorzien bij menu 1, 2, 3 of 4 zonder meerprijs!

Menu 5

Verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, een frikandel, een vleeskroket, een kipcorn, een broodje (veggie) hamburger en/of broodje braadworst met sausje en gebakken ajuin.


Richtprijs 6,50€ /pp
⇒ Gratis offerte aanvragen

De prijs omvat eveneens het opstellen, gebruik van een heel verzorgde wagen, bediening in kokkledij, servetten, vuilnisbakjes, etc.