Professionele frituren op feesten en evenementen.

Gratis offerte

Frietkraam.be
Frans - Rita

Gsm Frans: +32 (0)475 63 73 36

Mail: devynck.frans@proximus.be


Over ons

Een mobiele frituur houdt de sfeer erin
Op elk feest of event komt het moment dat er een hongertje begint te knagen. Om te vermijden dat de sfeer daar onder lijdt, ben je daar beter op voorbereid. Een mobiele frituur huren bij Frans en Rita is een gemoedelijke en budgetvriendelijke oplossing om de honger te stillen maar ook om je event een extra boost te geven.

1238338_10151608938112024_1277112934_n

Voor mij frietjes met …
Ga je voor een klassiek pakje vers gesneden en gebakken frietjes met een sausje en een snack of zet je ook stoofvlees, vol-au-vent en een assortiment verse groentjes op het menu? En hoort daar vooraf een aperitief bij of verkies je een dessert en koffie? Of we ons frietkraam nu binnenrijden in de eventhal om je personeelsfeest op te luisteren of we parkeren op je oprit voor je babyborrel of wijkfeest, we stemmen ons aanbod af op jouw wensen en zorgen voor voldoende personeel zodat je gasten snel en vriendelijk worden bediend.

Geen vaste kosten
Onze prijs wordt berekend op basis van het aantal gasten en het menu waaruit je hen laat kiezen. We rekenen geen huurprijs aan voor onze mobiele frituren of een vaste kost.

 

Frans en Rita