Professionele frituren op feesten en evenementen.

Gratis offerte

Frietkraam.be
Frans - Rita

Gsm Frans: +32 (0)475 63 73 36

Mail: devynck.frans@proximus.be


Mobiele luxe frituur op babyborrel

U leest het goed, wij bieden jonge mama’s en papa’s de kans om een spetterende maxi babyborrel op pootjes te zetten met een mini prijskaartje. Onze luxe mobiele frituur!

Wist U trouwens dat U géén huurprijs voor de mobiele frituren betaalt op uw babyborrel?

Wij hebben in de loop der jaren een geweldige reputatie opgebouwd met enkel de beste frietjes en een uitstekende service!

FRITUUR EN SNACK OP BABYBORRELS

Menu 1
Verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, een frikandel, een vleeskroket, een kipcorn, een broodje dubbele hotdog met groentjes en diverse extra’s.
~~
Menu 2
Verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, een frikandel, een vleeskroket, een kipcorn, een broodje (veggie) hamburger met sausje en divers beleg. (kaas, sla, wortel, geroosterde uitjes)
~~
Menu 3
Verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, een frikandel, een vleeskroket, een kipcorn, krokant gebakken kiploempia’s met zoetzure saus.
~~
Menu 4
Mix van menu 1, 2 en 3 met verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, frikandellen, vleeskroketten, kipcorns en waarbij broodjes hotdogs, broodjes (veggie) hamburgers en kiploempia’s beschikbaar zijn.

Aanbod: huisbereide stoofvleessaus is voorzien bij menu 1, 2, 3 of 4, zonder meerprijs!

Menu 5
Verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, een frikandel, een vleeskroket, een kipcorn, een broodje (veggie) hamburger en/of broodje braadworst met sausje en gebakken ajuin.

Richtprijs 6€ /pp

⇒ Gratis offerte aanvragen

De prijs omvat het opstellen, gebruik van een heel verzorgde wagen, bediening in kok kledij, servetten en vuilnisbakjes.

Bij een frietkraam op babyborrels rekenen wij, in tegenstelling tot een frietkraam op bedrijfsfeesten, geen kosten aan voor afval en extra medewerker(s) ifv een vlotte doorgave!!